Kategorier

Om oss

Är ni Skola, Förskola eller Fritidshem och vill handla via oss går det bra att skapa ett konto direkt på handelsplatsen. Det gör ni genom att klicka på "Skapa ett konto" nedan och sen har ni tillgång till alla våra priser och kan lägga order. Vill du veta mer - ring oss på 072-734 78 41 eller maila på info@kopkraft.nu så berättar vi mer.

                                                                   

 Vi är en inköpsportal för fristående skolor och förskolor där man kan handla alltifrån lekmaterial, skol- och kontorsmaterial samt hygienartiklar på ett och samma ställe till en fraktkostnad. Inköpspoolen förhandlar priser och den enskilda förskolan binder sig inte till några avtal utan väljer om de vill handla hela, utvalda delar eller bara enstaka produkter via oss. Förskolan sparar tid och pengar och kan koncentrera sig på sin verksamhet samtidigt som får de en fristående partner som fokuserar på att förbättra förskolans villkor.

Enkelt & smidigt

Hos oss kan ni hitta det mesta ni söker. Vi vill skapa ett sortiment som så långt som möjligt täcker in förskolas totala behov. Därför har vi samlat alltifrån torklappar till pedagogiskt material i en och samma e-handelsbutik. Din förskola ska enkelt och smidigt kunna beställa på ett och samma ställe till priser som är bättre än vad er förskola kan åstadkomma på egen hand.

Ett brett sortiment är viktigt, men kanske inte alltid för många val. Vi har inte 50 block eller 50 skrivare.  Vi vill göra er vardag enklare och väljer istället ut 10 produkter som passar förskoleverksamheten, håller bra kvalitet och har rätt pris. Pris, kvalitet och miljö är tre viktiga parametrar när vi väljer ut sortimentet. Det ska alltid minst finnas en prispressare, en kvalitetsprodukt och om möjligt även en produkt som uppfyller miljökrav.

Vi vill att våra anslutna förskolor ska vara delatiga i utvecklingen av vårt sortiment och tanken är att vi utvecklar sortimentet tillsammans mer er. Därför tar vi mer än gärna emot ideér på sortiment, artiklar och leverantörer ni önskar handla via oss. På våren kanske ni önskar ett bra sortiment för att odla, specialpedagogiska förskolor kanske önskar ett waldorf-inspirerat sortiment... meddela oss så gör vi vårt bästa för att hitta leverantörer med bra priser. Förhoppningsvis är det fler förskolor som önskar köpa samma sak och vi får större volymer och bättre priser.

Låga priser

Idén är enkel - ju fler vi blir desto bättre priser och villkor! Vi jobbar med att kontinuerligt upphandla sortimentet hos befintliga leverantörer. Bassortimentet delas in i tre olika delar: kontorsmaterial, förbrukningsartiklar och lek- & pedagogiskt material som kontinuerligt upphandlas på 1-2 års avtal för att erhålla bra priser.

Utöver bassortimentet söker vi efter leverantörer med unika sortiment. Det kan vara material med specialpedagogisk inriktning, giftfria material, tysta material etc. Vi träffar kontinuerligt leverantörer i Sverige och utomlands, besöker mässor och följer trender för att hitta nya spännande leverantörer.